طراحی وب سایت پوشاک حرفه ای

اگر یک فروشگاه لباس در گوشه شهر دارید؛ روزانه چند مشتری وارد فروشگاه شما می شود؟! 200 مشتری؟ 300 مشتری؟ چند نفر از این افراد با دست پر فروشگاه را ترک می کنند؟

با فرض اینکه شما در بهترین موقعیت برای فروش کالا هستید، لازمه فروش شما حضور در فروشگاه یا پرداخت هزینه برای استخدام یک فروشنده است. یعنی اگر روزی مجبور شوید به هر دلیلی مانند کسالت، مسافرت، تعطیلات مغازه را ببندید، آن روز عملا هیچ فروشی نخواهید داشت.

اگر به شما بگوییم که نه تنها در تعطیلات در فروشگاه، بلکه در خواب هم راهی برای فروش وجود دارد، چه می شود؟! هیچ هزینه اضافی به فروشنده پرداخت نمی شود. علاوه بر این می توانید مشتریان نامحدودی از سراسر ایران داشته باشید.

یا ممکن است به دسته دوم تعلق داشته باشید. اینکه اصلا فروشگاه فیزیکی پوشاک ندارید و می خواهید با حداقل سرمایه یک تجارت پوشاک داشته باشید.

پیشنهادی که برای هر دوی شما داریم راه اندازی کسب و کار اینترنتی است. زیرا برای کسب درآمد از آن محدودیت جغرافیایی، محدودیت زمانی و تعداد مشتری وجود ندارد. در یک جمله: شما می توانید محصول خود را در هر زمان، هر مکان و به هر تعداد مشتری بفروشید.

در این مقاله با روش های فروش اینترنتی لباس از جمله ایجاد فروشگاه اینترنتی لباس آشنا می شوید و با کمک آن به درآمد بالایی خواهید رسید.

آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی لباس

آیا راه اندازی فروشگاه اینترنتی لباس ایده خوبی است؟
نیاز به پوشاک برای انسان همیشه وجود داشته، بوده و خواهد بود. بنابراین نیاز و تقاضا برای آن هرگز از بین نخواهد رفت. اما حتی اگر اینطور نبود؛ شما باید خودتان آن نیاز را ایجاد می کردید. اما در هر صورت کار برای شما راحت است و مطمئن باشید که اگر مغازه خوبی داشته باشید می توانید فروش خوبی داشته باشید.

شاید تا چند سال پیش، مشتریان وسواس زیادی برای خرید آنلاین لباس داشتند. اما امروزه با مشاهده درآمد بالای فروشگاه هایی مانند دیجی استایل و مدیس، می بینیم که مردم حتی به راحتی لباس را به صورت آنلاین خریداری می کنند. به جای گذراندن وقت در ترافیک، آنها ترجیح می دهند در حالی که روی مبل دراز کشیده اند در خانه خرید کنند.

فروش اینترنتی لباس در دیجی استایل

فروش آنلاین لباس در مدیسا

اگر خودتان فروشگاه دارید و مشکلی در ارائه محصولات ندارید، اما اگر فقط بخواهید یک فروشگاه راه اندازی کنید و محصول را نداشته باشید چه؟

شما سایت خود را راه اندازی می کنید و روی آن کار می کنید. بعد از مدتی که محتوای خوب و باکیفیت را در آن قرار دادید و روی ظاهر آن کار کردید، احتمالا جایگاه خوبی در گوگل پیدا می کند. خوب، اکنون شما سایتی دارید که رتبه خوبی در محصولات مورد نظر شما دارد. بنابراین اکنون می توانید به راحتی با تامین کنندگان مذاکره کنید. این هم از تحویل محصول است.

نکته دیگر: به جای شروع از صفر با محصولات متنوع، بخش کوچکتری از مشتریان را هدف قرار دهید. به عنوان مثال، با لباس نوزاد شروع کنید. یا زنان باردار را هدف قرار دهید یا فقط لباس تولد بفروشید. این شغل که بازاریابی طاقچه است در ابتدا بسیار خوب عمل می کند.

خوب، حالا که تصمیم گرفتید، فروشگاه آنلاین خود را داشته باشید. ما به شما یاد می دهیم که چگونه برنده شوید.

مراحل ایجاد یک فروشگاه اینترنتی لباس
اگر این مراحل را انجام دهید، در نهایت صاحب یک فروشگاه آنلاین لباس حرفه ای خواهید شد. البته به شرطی که حتی یک قدم را هم از دست ندهید! و همه آنها را انجام دهید.

1. ایجاد و خرید یک سایت فروشگاهی
اول از همه، شما باید یک پلتفرم برای فروشگاه خود داشته باشید. به جای اینکه شما را درگیر روش های پیچیده طراحی وب سایت کنیم، روشی بسیار ساده برای ایجاد فروشگاه به شما پیشنهاد می کنیم. فقط سایت خود را در فروشگاه ساز پورتال ایجاد کنید. اگر چه شما یک دوره آزمایشی رایگان 7 روزه دارید، اما اگر قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی لباس را دارید، معطل نکنید. روی شکل زیر کلیک کنید.

ساخت فروشگاه اینترنتی لباس

نمونه ای از فروشگاه اینترنتی لباس ایجاد شده با پورتال، فروشگاه پرو است. خودتان آن را ببینید.

یکی از بسته های فروشگاه را انتخاب و فعال کنید. نگران نباشید تمامی آموزش های لازم برای ساخت سایت فروشگاهی به صورت مرحله به مرحله در سایت به شما داده می شود. در عرض یک ساعت صاحب فروشگاهی با آدرس دلخواه خود می شوید. اگرچه مقاله "چگونه یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای و پرفروش بسازیم؟" همچنین شما را به خوبی راهنمایی می کند.

2. انتخاب قالب مناسب برای فروشگاه اینترنتی
وب سایت شما نیز مانند فروشگاه موجود در بازار به رنگ و دکور زیبا نیاز دارد. بخشی از ظاهر سایت شما موضوعی است که انتخاب می کنید. این پرتال بیش از 50 قالب دارد که برخی از آنها مختص سایت های فروشگاهی است. خودتان الگوها را بررسی کنید. قالبی را انتخاب کنید که در عین زیبایی، ساده باشد و مشتری را گیج نکند.

قالب برای پورتال ها

3. قرار دادن محصولات در فروشگاه
اکنون زمان آن است که محصول خود را در ویترین فروشگاه خود قرار دهید. از آنجایی که مشتری محصول شما را از نزدیک نمی بیند، باید اطلاعات کافی در مورد آن در اختیار او قرار دهید. این اطلاعات شامل تصاویر محصول با کیفیت بالا و مرتبط، توضیحات محصول، مقایسه محصول است

 

https://teletype.in/@marjaneh/nHENhFkM7ht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *